Installatie van het C-park Kentekenherkenningssysteem bij DBS Logipark

06 Jun 2024

Retam heeft met trots een nieuwe installatie afgerond bij het DBS Logipark-project "Frank is een Binck".

Deze installatie bij “Frank is een Binck” is voorzien van het C-park kentekenherkenningssysteem. Deze biedt een geavanceerde en efficiënte parkeerservice voor bezoekers en medewerkers.

DETAILS VAN DE C-PARK INSTALLATIE

Kentekencamera’s
Wij hebben de rijbanen voorzien van camera’s die boven de in- en uitritten hangen. Deze camera’s hebben een nauwkeurige herkenning. Ze zijn strategisch geplaatst aan het plafond om een optimale dekking te garanderen.

Centrale Besturingskast
De kern van het door ons ontwikkelde systeem bevat de server en alle essentiële systeemcomponenten. Dit zorgt voor een stabiele en efficiënte werking van het parkeersysteem.

Meldzuilen
Bij de inrit is een meldzuil met een SIP intercom geïnstalleerd, terwijl de uitrit is voorzien van een meldzuil met een betaalterminal. Dit maakt het voor bezoekers eenvoudig om te betalen voor verlopen parkeertegoeden en biedt een soepele in- en uitrit ervaring.

Bezoekersregistratie
Dankzij ons systeem kunnen horecabedrijven bezoekers eenvoudig aanmaken op basis van kenteken. Bovendien worden bezoekers die via de intercom worden binnengelaten automatisch geregistreerd met hun kenteken, wat zorgt voor een overzichtelijke administratie.

Ons C-park systeem biedt alle moderne functionaliteiten die je van een parkeersysteem mag verwachten en kan volledig op maat ingericht worden naar de specifieke behoeften van de locatie. Deze installatie garandeert niet alleen een efficiënte en gebruiksvriendelijke parkeerservice, maar draagt ook bij aan de algehele veiligheid en organisatie van het terrein.

Categorieën
Thema's
Advertenties
Share this on