Monit Data neemt deel aan het VEXPAN seminar 'Samen aan de slag met Fietsparkeren’.

14 Jun 2024



Monit Data neemt deel aan het VEXPAN seminar 'Samen aan de slag met Fietsparkeren’ op 27 juni in Arnhem.

De fiets. Traditioneel zetten we die vast aan de dichtbijzijnste lantaarnpaal of proppen deze half in een overvol fietsenrek. We herkennen allemaal wel het rommelige straatbeeld wat hieruit volgt.

In onze doelstellingen voor een groenere en prettigere leefomgeving wordt de fiets tegenwoordig een steeds volwaardiger deel van ons mobiliteits beleid. Maar met deze nieuwe aandacht voor de fiets komt ook de vraag naar voren hoe we dan fietsparkeren beter kunnen oplossen.

Om deze vraag te beantwoorden organiseert VEXPAN Platform Parkeren Nederland het seminar 'Samen aan de slag met Fietsparkeren’. Monit data neemt ook deel aan dit seminar om onze kennis en ervaring over fietsparkeren te delen.

Zoals bijvoorbeeld VTAG, onze complete oplossing voor digitaal fietsparkeren. Met VTAG is contactloos in- en uitrijden van beheerde stallingen mogelijk, als ook verkoop van fiets gerelateerde artikelen. Voor beheerders biedt VTAG een uitgebreid dashboard van stalling en online beheer en verkoop van abonnementen. Meerdere gemeentes en particuliere exploitanten van fietsstallingen maken reeds gebruik van VTAG.


Het VEXPAN Seminar 'Samen aan de slag met Fietsparkeren’ is op donderdag 27 juni in Arnhem. Lees meer via deze event link.

Categorieën
Thema's
Advertenties
Share this on