Installatie van op maat gemaakte oplossing bij Kaeve

23 May 2024
Retam heeft onlangs een prachtig installatieproject afgerond bij Kaeve in Uden, in opdracht van ons zusterbedrijf Methon. Kaeve Cars is dé bestemming voor liefhebbers van klassieke auto’s in Nederland, en wij zijn er trots op dat we konden bijdragen aan hun unieke ervaring.

Uitgevoerde werkzaamheden

Bij Kaeve hebben we verschillende Methon-elementen mogen plaatsen, waaronder:

Tourniquets: Deze zorgen voor een gecontroleerde toegang tot de verschillende delen van de Kaeve Experience.

Betaalautomaat met 10-inch Touchscreen: Dit op maat gemaakte ticketsysteem is speciaal ontwikkeld voor Kaeve. Bezoekers kunnen via het touchscreen eenvoudig toegangstickets kopen voor de Kaeve Experience of een kaartje om 60 minuten te racen in de SIM Experience. Na het selecteren van het gewenste aantal kaarten en het voltooien van de betaling, worden de kaartjes direct geprint.

QR-Scanner: Deze is geïntegreerd in de SIM units om de toegang te vergemakkelijken. Wanneer een bezoeker een geaccepteerde kaart scant, geeft de QR-scanner een pulscontact af, waarna de toegang wordt verleend.

Installatie bij Kaeve

Dankzij de nieuwe installaties kunnen bezoekers nu nog makkelijker en sneller genieten van alles wat Kaeve te bieden heeft. Of het nu gaat om de aanschaf van een toegangsticket of het beginnen aan een adrenaline-pompende SIM race-ervaring, de systemen van Retam en Methon zorgen voor een soepel en efficiënt proces.

Wat is Kaeve in Uden?

Kaeve Cars biedt het ultieme klassieke auto-aanbod en is een mekka voor iedereen die van kinds af aan benzine door zijn aderen heeft stromen. Hun pure passie voor auto’s en de toewijding om droomauto’s waar te maken, sluit perfect aan bij de innovatieve oplossingen die Retam en Methon bieden.

Voor meer informatie over onze installaties en hoe we jouw bedrijf kunnen helpen, neem contact met ons op!

 

Categorieën
Thema's
Advertenties
Share this on