Monit Data neemt deel in een project voor nieuwe parkeerapparatuur voor de Gemeente Breda.

01 Aug 2024


Monit Data neemt deel in een project voor nieuwe parkeerapparatuur voor de Gemeente Breda.

De Gemeente Breda heeft vorige week opdracht gegeven om parkeerapparatuur in meerdere parkeergarages te vervangen. Dit project onder leiding van Scheidt & Bachmann Benelux zal zorg dragen voor een volledig geïntegreerde oplossing. Met deze oplossing zijn reserveringen, abonnementen, betalingen, kortingen en het verwelkomen van de parkeerder in de garages mogelijk op basis van kenteken. De parkeerder kan dit online zelf geheel beheren.

Monit Data is trots om deel te nemen in dit project. Als onderdeel van deze geïntegreerde oplossing zullen wij MeldMan implementeren. MeldMan is dé digitale oplossing voor operationeel beheer van parkeerapparatuur. Met een online overzicht voor storingen, incidenten en gepland onderhoud. MeldMan geeft je ook de mogelijkheid taken en reparaties te plannen en monitoren, zelfs van externe leveranciers.

In de oplossing voor de Gemeente Breda kan ook gebruik gemaakt worden van de integratie tussen MeldMan en FlinQ Foresight van TKH Security. Deze integratie brengt het event gedreven FlinQ Foresight platform samen met de incident management functionaliteit binnen MeldMan. Lees meer over deze integratie via deze link.

Categorieën
Thema's
Advertenties
Share this on