Hotel Parking at Best: Jupiter at the Best Western Zaan Inn

14 Jun 2024

Onze parkeeroplossingen hebben Best Western Zaan Inn in Zaandam, Nederland in staat gesteld om een vijfsterren parkeerervaring te bieden aan al hun gasten!


Met ons systeem kunnen bestuurders - of ze nu slechts één keer komen of meerdere nachten blijven - genieten van naadloze in- en uitritten met behulp van tickets of hun kenteken, dat wordt gelezen door de LPR-camera's in de rijbaan. Dankzij deze digitaal verbeterde technologie verloopt het autoverkeer soepel en efficiënt, zodat de gast zich geen zorgen hoeft te maken over het vinden van een vrije plek of de veiligheid van zijn auto tijdens zijn verblijf.



Veiligheid is van het grootste belang en ons systeem garandeert maximale veiligheid voor elk voertuig dat op het terrein geparkeerd staat, waardoor hotels de algehele verblijfservaring kunnen verbeteren.

 

Onze technologie biedt volledige controle over parkeeractiviteiten, zodat het hotel moeiteloos de status van auto's op het terrein kan controleren. Bovendien worden eventuele operationele problemen snel aangepakt met onze toegewijde assistentie, wat zorgt voor een stressvrije ervaring voor zowel gasten als hotelbeheerders.

 

Klaar om uw gasten dezelfde verbeterde parkeerervaring te bieden?

Ontdek al onze oplossingen voor de horeca op deze pagina!


Categorieën
Advertenties
Share this on