Even voorstellen: FAAC Parking Solutions: De rebranding van de business unit Parkeren van FAAC Technologies

14 Jun 2024



Nieuwe identiteit voedt oplossingsgerichte strategieën voor wereldwijde klanten in een dynamische parkeeromgeving


BOLOGNA, ITALIË -- 29 mei 2024 - FAAC Technologies, een wereldwijde leider in het leveren van innovatieve toegangs- en parkeeroplossingen in zowel de residentiële als de commerciële sector, kondigde vandaag de rebranding aan van zijn Parking Business Unit naar FAAC Parking Solutions. Deze update omvat een nieuw logo en een nieuwe website (FAACParkingSolutions) die de voortdurende evolutie van de organisatie naar een op softwareoplossingen gericht bedrijf weerspiegelen.

FAAC Technologies werd bijna 60 jaar geleden in Italië opgericht door Giuseppe Manini, de bedenker van het eerste automatische poortbedieningssysteem, en heeft zich ontwikkeld tot een wereldleider in toegangs- en parkeeroplossingen. De Business Unit Parkeren, opgericht in 1993, werd uitgebreid met de overnames van ZEAG en Datapark in respectievelijk 2011 en 2012 en kreeg de naam HUB Parking Technology. Sindsdien is de unit aanzienlijk gegroeid door wereldwijde uitbreiding, productinvesteringen en strategische overnames zoals CTR Parking Systems, Signature Control Systems, Parclick, TIBA Parking Systems en Pink Park. De oprichting van FAAC Mobility Services in het Verenigd Koninkrijk in 2023 is een verdere illustratie van deze groei.

"In de afgelopen jaren hebben we prioriteit gegeven aan innovatie, samenwerking met klanten en partners en strategische overnames om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn", zegt Giovanni D'Abramo, Managing Director bij FAAC Technologies. "Door onze parkeerproducten duidelijk te verenigen onder de paraplu FAAC Parking Solutions, benadrukken we onze toewijding aan het leveren van de beste technologie in zijn klasse voor moderne, efficiënte parkeeroperaties. Deze rebranding bouwt voort op onze rijke geschiedenis en decennia van vertrouwde ervaring en biedt uitgebreide oplossingen op maat voor de veranderende behoeften van wereldwijde parkeer- en asset-eigenaren."

Parkeerexploitanten en -eigenaren worden tegenwoordig geconfronteerd met tal van uitdagingen, van de integratie van slimme parkeersystemen en de aanpassing aan gateless en EV-technologie tot het veranderende gedrag van de consument en nog veel meer. Door prioriteit te geven aan digitale en mobiele oplossingen wil FAAC Parking Solutions "werelden" van mogelijkheden openen voor klanten over de hele wereld, door de efficiëntie te verbeteren, gegevens en activiteiten naadloos op elkaar te laten aansluiten en bruikbare inzichten te benutten om een moderne parkeerervaring te bieden voor zowel consumenten als exploitanten.

"Onze business units voor toegang en parkeren hebben zich de afgelopen zestig jaar voortdurend ontwikkeld, net als de industrie die we bedienen", zegt Robert Kempton, directeur van de business unit Parkeren en regionaal directeur van Access Solutions Americas. "Nu de parkeerindustrie verschuift naar een slimme en digitale toekomst, blijft onze toewijding aan innovatie - gedreven door zeven wereldwijde ontwikkelingsteams - centraal staan in ons merk-DNA. Daarom ben ik verheugd om ons nieuwe merk en onze digitale aanwezigheid, FAAC Parking Solutions, te onthullen: FAAC' verenigt ons wereldwijd, 'Parking' is onze kernfocus en 'Solutions' drijft onze evolutie aan."

Vandaag de dag ondersteunt FAAC Parking Solutions klanten in meer dan 40 landen en bedient het duizenden parkeerlocaties. Ons bedrijf richt zich op het versterken van de huidige klantenrelaties en streeft tegelijkertijd naar extra groei.

"In het post-COVID-tijdperk geven onze klanten de voorkeur aan flexibiliteit, maatwerk en keuze in hun parkeeroplossingen", zegt Luca Bovalino, CEO van FAAC Parking Solutions, Noord-Amerika. "Wij zetten ons in voor een adviserende samenwerking, waarbij we de behoeften van onze klanten begrijpen en de beste oplossingen aanbevelen. Met twee toonaangevende PARCS-productlijnen, HUB en TIBA, zijn we beter uitgerust om onze Noord-Amerikaanse klanten van dienst te zijn."

Ga voor meer informatie over FAAC Parking Solutions en het nieuwe merk naar het gedeelte "Over ons" op de nieuwe faacparkingsolutions.com.


FAAC Parking Solutions

Al meer dan 50 jaar loopt FAAC Parking Solutions, de parkeerdivisie van FAAC Technologies, voorop in de parkeerindustrie. We openen nieuwe werelden met onze geavanceerde fysieke en digitale producten, waaronder HUB, TIBA, Parclick en Pink Park, terwijl onze servicegerichte bedrijven, FAAC Mobility Services en Associated Time Instruments, ons innovatieve aanbod aanvullen. We zetten ons in om mensen centraal te stellen bij alles wat we doen en bieden duurzame en datagestuurde oplossingen die zijn ontworpen om te voldoen aan de veranderende behoeften van parkeerexploitanten en -eigenaren wereldwijd. Open nieuwe werelden van mogelijkheden door www.faacparkingsolutions.com te bezoeken voor meer informatie.


FAAC Technologies

FAAC Technologies is een van de belangrijkste internationale spelers op het gebied van toegangsautomatisering en -controle in zowel de residentiële als de industriële sector. Het hoofdkantoor, het technologische en bestuurlijke hart bevinden zich in Bologna, in Italië, maar de groep heeft een enorme aanwezigheid in het buitenland, waar het het grootste deel van zijn activiteiten ontwikkelt met zowel productielocaties als commerciële gebouwen. FAAC Technologies, dat in 1965 in Bologna werd opgericht dankzij de vooruitziende intuïtie van de oprichter Giuseppe Manini, is vandaag de dag een internationale groep die wordt geleid door een geconsolideerd en zeer gemotiveerd managementteam, dat opereert via 53 juridische entiteiten in 30 landen verspreid over 5 continenten, met meer dan 3700 werknemers. Bezoek www.faactechnologies.com/en voor meer informatie.









Categorieën
Advertenties
Share this on