Parkeergarage P+R Elst winnaar European Aluminium Award 2016

24 Jan 2017

De door Continental Car Parks gerealiseerde parkeergarage bij P+R Elst heeft tijdens de uitreiking van de European Aluminium Awards 2016 een speciale prijs gewonnen.

Dynamiek door aluminium gevelstrips

De gedraaide verticale aluminium strips aan de gevel van de parkeergarage in Elst zorgen voor een visueel effect van dynamiek en diepte in het gevelvlak. De parkeergarage levert een totale capaciteit van 591 parkeerplaatsen en past met de stalen gevel en ronde vormen perfect in de stedenbouwkundige uitstraling van het bedrijventerrein en naastgelegen gemeentehuis.

European Aluminium Awards

De winnaars van de European Aluminium Award 2016 bewijzen hoe innovatief en efficiënt het gebruik van aluminium kan zijn. De European Aluminium Award is een initiatief van het Nederlandse Aluminium Centrum en wordt ondersteund door de Europese Aluminium Association (EAA), de GDA – de Duitse Aluminium Association – en ALUMINIUM 2016. De genomineerde inzendingen zijn beoordeeld door een onafhankelijke, internationale jury. De winnaars van de Europese Aluminium Award ontving een sculptuur, gemaakt van aluminium, alsmede een certificaat.

Benieuwd naar alle winnaars? Bekijk dan het overzicht op de website van de European Aluminium Awards 2016.

Meer informatie parkeergarage P+R Elst

Parkeergarage P+R NS Station Elst

Related projects
Categorieën
Advertenties
Share this on