Vexpan Nationaal Parkeercongres 2016 - inschrijving geopend

By
14 Jul 2016

Op donderdag 13 oktober vindt het jaarlijkse Vexpan Nationaal Parkeercongres plaats. We zijn deze dag te gast bij CORPUS: het opvallende gebouw aan de A-44 bij Leiden, voor een inspirerende dag over parkeren en alle verbindingen die daarmee samenhangen. Inschrijven is inmiddels mogelijk.

Eén van de keynote speakers is Silvan Rath, CEO en cofounder van ParkTAG (winnaar van de METRIC Venture Award). Hij neemt ons in een bevlogen presentatie mee naar de toekomst. Wat kan vernuftige technologie in smartphones ons bieden? Wat staat ons te wachten en wat zijn de mogelijkheden?

Reizen door de mens
Zoals CORPUS in het teken staat van ‘Reis door de mens’ zetten wij tijdens het congres ‘Reizen door de mens’ centraal. Parkeren is een begin-en eindpunt van een reis. Parkeren is geen doel op zich en staat daarom altijd in verbinding met iets anders: retail, recreatie en reizen zijn daarvan enkele voorbeelden. Daarbij moet parkeren ook georganiseerd en betaald worden. Het moet kwaliteit bieden. En het visitekaartje zijn van je stad of bedrijf. Tijdens het Nationaal Parkeercongres 2016 laten we deze verbindingen zien in de diverse parallelsessies P+...Reizen, Reorganiseren, Retail, Rekening en Regelgeving.
Het programma van het Nationaal Parkeercongres 2016 biedt ook de mogelijkheid de CORPUS rondleiding 'Reis door de mens' te volgen.

Programmatijden
Het congresprogramma vindt plaats van 10.30 tot 17.00 uur. Na een plenair programma volgen na de lunch diverse keuzesessies. De dag sluiten we gezamenlijk af met een borrel. Lees meer over het programma op www.vexpan.
    
Aanmelden
Meld u aan via de website van Vexpan. De deelnameprijs (voor niet-leden) bedraagt € 225,- excl. btw. Als lid van Vexpan is het bijwonen van dit congres gratis voor 2 deelnemers.

Praat mee met twitter #parkeercongres. U kunt het Nationaal Parkeercongres 2016 volgen via: twitter.com/vexpantweet. Sluit u ook aan bij de LinkedIn groep Vexpan Nationaal Parkeercongres.

Advertenties
Share this on