ImPark succesvol getest en gecertificeerd door Q-Park

14 Nov 2013

Een belangrijke mijlpaal in de uitrol van haar nieuwe parkeermanagementsysteem ImPark is bereikt door WPS Parking Systems. Na uitvoerige tests volgens haar nieuwe strenge normen voor parkeersystemen, is ImPark geaccepteerd en gecertificeerd door de internationale parkeer-organisatie Q-Park. ImPark is de combinatie van onze toonaangevende ParkAdvance hardware en ParkID Cloud software.

ImPark is een totaal nieuwe benadering van parkeermanagementsystemen. Het biedt exploitanten, beheerders en eigenaren van parkeervoorzieningen een breed spectrum aan nieuwe mogelijkheden en functionaliteiten om inkomsten te optimaliseren, operationele kosten te verlagen en de gebruikerservaring te verbeteren.

Peter Peddemors, directeur van WPS Parking Systems: “De nieuwste concepten op het gebied van netwerkinfrastructuur en parkeerbehoeften vormden de basis voor de ontwikkeling van ImPark. De typische benadering in de parkeerindustrie is het alsmaar toevoegen van meer modules aan traditionele parkeermanagementsoftware. In tegenstelling tot deze benadering heeft WPS de vernieuwende stap genomen een volledig nieuw IP-based beheerplatform te ontwikkelen dat perfect past in onze onderling verbonden en technologisch gedreven omgeving. Het ImPark systeem is uitermate geschikt voor verdere internationale uitrol en ondersteunt daarmee de strategie van WPS om wereldwijd een top drie speler in de parkeertechnologie industrie te worden.”

Pascal van Kesteren, Global Product Manager bij WPS, vult aan: “Onze kennis van parkeeroplossingen in combinatie met de nieuwste inzichten op het gebied van netwerkinfrastructuren vormen de basis van deze state-of-the-art parkeeroplossing. De uitgebreide functionaliteiten van ImPark zijn flexibel, eenvoudig en voordelig aan te passen aan ieder formaat parkeervoorziening, ongeacht of het een zelfstandige of gekoppelde locatie betreft. Dankzij IP-technologie zijn nieuwe parkeervoorzieningen binnen slechts enkele seconden onderling gekoppeld.”

WPS Parking Systems is onderdeel van het beursgenoteerde Koninklijke Imtech.

Categorieën
Advertenties
Share this on