Terugblik Monit Meetup

19 Sep 2024


Vorige week donderdag was de jaarlijkse Monit Meetup. Een interactieve middag voor onze gebruikers en andere geïnteresseerden om de laatste ontwikkelingen van Monit Data en rondom parkeerdata te bespreken. Hierbij een korte terugblik op de Monit Meetup 2024.

De Meetup is een middag in het teken van parkeren en parkeerdata. Maar met veel collega’s uit het parkeer vakgebied die net terug waren van een welverdiende zomervakantie was het ook een goede gelegenheid elkaar weer eens te zien. Onder het genot van een lekkere lunch werd er dan ook volop bijgepraat.

Na de lunch ging het programma van start. Hierin deelden we de laatste ontwikkelingen van Monit Data, en was er een blik op de praktijk met een case study van een gebruiker. In iets meer dan twee uurtjes was er aandacht voor tariefscenario simulaties, garageparkeren, digitaal fietsparkeren en meer. Voor meer detail informatie over de besproken onderwerpen lees dan het volledige verslag via de link beneden.

De Meetup stond dit jaar ook voor het eerst open voor mogelijke nieuwe gebruikers van Monit Data parkeerdata diensten. Deze voelden zich snel thuis op de middag met vele enthousiaste verhalen van onze bestaande gebruikers.

Lees meer over de Monit Meetup 2024 en wat er op het programma stond door op deze link te klikken.

Categorieën
Thema's
Advertenties
Share this on