Parkeren en gedrag

07 Aug 2017

Op dinsdagmiddag 19 september organiseert CROW samen met de Europese organisatie POLIS en de European Parking Association (EPA) een themamiddag over parkeren en gedrag in Rotterdam. Deze bijeenkomst is voorafgaand aan het internationale parkeercongres van de European Parking Association in Rotterdam, op 20 en 21 september.

Parkeerbeleid is een belangrijke schakel in het verkeers- en vervoersbeleid en is van grote invloed op de leefbaarheid, bereikbaarheid en vitaliteit van onze steden en dorpen. Parkeerbeleid is één van meest effectieve middelen om het mobiliteitsgedrag te beïnvloeden. Hiervoor zijn talrijke maatregelen mogelijk, de één effectiever dan de ander, afhankelijk van de situatie.

Leidraad voor de inhoud van de middag is de CROW kennistool ‘Parkeren en gedrag’. Alle relevante kennis op het gebied van parkeren en gedrag is hierin op een rij gezet. Hiervoor zijn meer dan 500 literatuurbronnen en experts geraadpleegd. De conclusies en de toolbox worden ingeleid en geïllustreerd aan de hand van Europese (Leuven, Lille en Southend on Sea) en Nederlandse cases (waaronder uit de gemeentes Den Haag en Utrecht).

U kunt zich hier inschrijven.

Advertenties
Share this on