Bezoek de Vexpan Lunchbijeenkomst over Fietsparkeren

23 Jan 2017

Goed fietsparkeerbeleid is complex vanwege de variatie in eigendom en gebruik, maar is hard nodig aangezien de fietsmarkt zich snel ontwikkelt. Vexpan organiseert daarom de lunchbijeenkomst ‘Fietsparkeren’, op donderdag 9  februari a.s. van 12.00 tot 14.00 uur bij Green Village in Nieuwegein.

Anita Dirix houdt zich als projectmanager bezig met fiets-gerelateerde projecten. Zo heeft zij zich onder ander beziggehouden met de organisatie van fietsparkeren rondom Rotterdam CS en met het opstellen/actualiseren van parkeernormen voor zowel auto als fiets. Zij ziet voor gemeenten een steeds grotere rol weggelegd en vertelt ons over de organisatie van fietsparkeren: “Als je als gemeente geen uitdagingen hebt op het gebied van fietsparkeren, dan heb je het als gemeente niet goed gedaan!”

Corstiaan van Elteren is ‎Solution Manager bij Siemens Building Technologies. Corstiaan vertelt ons over de praktische invulling van fietsparkeervoorzieningen. Hij spreekt over beheer, toegangscontrole, handhaving en inrichting. Corstiaan wordt bijgestaan door Dirk-Jan de Haan, Consultant bij Enigma Consulting, die zal inzoomen op de wens tot identificatie met de ov-chipkaart en bankpas, de parallel met autoparkeren én de integratie met autoparkeren.

Laat u informeren en inspireren! De lunchbijeenkomst is door iedereen bij te wonen.
Zie voor meer informatie en aanmelden de website van Vexpan.

Advertenties
Share this on