Real-time parkeerinformatie, dynamische stadstoegang - Bezoek ons tijdens ParkeerVak

20 Mar 2015

Bezoek Nedap op stand 610 tijdens ParkeerVak 2015 (21-23 April Brabanthallen, 's-Hertogenbosch) voor de laatste innovaties op het gebied van draadloze parkeersensoren en dynamische stadstoegang.

Real-time parkeerinformatie

Het draadloze parkeersensor systeem SENSIT van Nedap monitort de real-time bezetting per parkeerplek en registreert ook de tijdsduur dat een voertuig daar geparkeerd staat. Zo kunnen automobilisten verwezen worden naar vrije parkeerplaatsen in de buurt van de bestemming, wordt  de beschikbare parkeercapaciteit beter benut en kunnen parkeerplekken efficiënter worden gehandhaafd. De real-time parkeerbezetting informatie kan weergegeven worden via verkeer- en parkeergeleiding systemen en via systemen voor handhaving en parkeermanagement.

Dynamische stadstoegang

Met het centrale management systeem voor stadstoegang en een voertuigtoegang controller (VMC) kan op een veilige manier automatisch toegang verkregen worden tot een met beweegbare palen afgesloten binnenstad. De toegang wordt verkregen op basis van een ontheffing met behulp van een toegangspas, transponder of kenteken. Zo kan op een beheersbare maar flexibele manier toegang op maat gegeven worden aan alle doelgroepen zoals bewoners, winkeliers, bevoorrading, nood- en hulpdiensten en taxi’s, terwijl de binnenstad toch een prettig en autoluw winkelgebied blijft.

Kom langs op stand 610, bestel hier via Nedap uw gratis toegangskaarten.

Wij kijken uit naar uw komst! 

Categorieën
Advertenties
Share this on