APCOA PARKING VIERT 25 JARIG JUBILEUM

02 Feb 2015

Dit jaar is het precies 25 jaar geleden dat APCOA PARKING Nederland B.V. werd opgericht en haar activiteiten startte in APCOA PARKING Malieveld te Den Haag. Nu, 25 jaar later, beheert APCOA meer dan 40 parkeerlocaties in verschillende steden door heel Nederland en is daar enorm trots op!
 
JUBILEUMACTIES
 
Het 25 jarig jubileum wordt het gehele jaar door groots gevierd met leuke evenementen, acties en aanbiedingen. Zo kunnen parkeerders een geheel verzorgd avondje uit winnen in Den Haag, Rotterdam of Amsterdam en maken ze zelfs kans op het bijwonen van een race in de VIP box op circuit Zandvoort. Ook de abonnees worden niet vergeten. Zij maken elke maand kans om een maand lang als VIP behandeld te worden. Op de website en de Facebookpagina vindt u meer informatie over de diverse activiteiten.
 
Ludieke jaaractie: APCOA PARKING geeft een jaar lang gratis parkeren weg!
APCOA PARKING geeft in 2016 een jaar gratis parkeren weg. Hiervoor in aanmerking komen is eenvoudig maar vergt wel wat creativiteit. Er dient aangegeven te worden met hoeveel personen men in een parkeervak past middels een foto. De meest ludieke inzending wint een jaar gratis parkeren in een APCOA garage naar keuze. Foto’s kunnen ingezonden worden naar 25jaar@apcoa.nl. Meer informatie vindt u op www.apcoa.nl.
 
OVER APCOA   
 
APCOA PARKING Nederland B.V. maakt deel uit van APCOA PARKING AG, de nummer één parkeerexploitant in Europa. Met meer dan 40 jaar ervaring in parkeerbeheer en een jaarlijkse omzet van meer dan 750 miljoen onderscheidt APCOA zich van haar concurrenten. De groep beheert en exploiteert ruim 1,3 miljoen parkeerplaatsen op meer dan 7.500 locaties in 12 Europese landen. Alle parkings bieden een klantgerichte service en worden beheerd op basis van maatwerk contracten.

In Nederland biedt APCOA PARKING parkeerservice in stads- en winkelcentra met bijna 13.000 plaatsen op 32 locaties en zijn wij in het bezit van het ISO 9001:2008 certificaat. Met deze internationale norm voor kwaliteitsmanagement weten bestaande en nieuwe relaties dat zij hiermee kunnen vertrouwen op een gemotiveerde partner die een compleet pakket van parkeerdienstverlening op structurele en kwalitatief hoogwaardige wijze uitvoert.
 

Categorieën
Advertenties
Share this on