Smart Parking op maat in parkeergarage Q-Park Mahler op de Zuidas!

  • 16 Jan 2025
  • 15:00 ~ 19:00
  • Q-Park Mahler, Aaron Coplandstraat 8, Amsterdam


Smart Parking op maat in parkeergarage Q-Park Mahler op de Zuidas! 


Q-Park Mahler, gelegen in het hart van de Amsterdamse Zuidas, omvat 1763 parkeerplaatsen verdeeld over 5 verdiepingen. Deze ondergrondse parkeergarage bedient voornamelijk de gebruikers en bezoekers van de bovengelegen kantoorgebouwen en kortparkeerders. De parkeergarage speelt een cruciale rol in het dagelijkse parkeergemak van deze bruisende zakenwijk. 

Kenmerkend voor deze parkeergarage zijn de vele toegangen naar de boven gelegen 12 kantoorgebouwen, 1 woongebouw, en 3 openbare uitgangen. Daarbij draagt de split-level opzet van de parkeervloeren en de vele keuzemomenten niet bij aan de overzichtelijkheid voor de gebruiker. 


Verbetering van de wayfinding 

Het belangrijkste doel van Q-Park was om de bezoekers beter naar hun bestemming te geleiden. Gezien de inrichting van deze parkeergarage, de keuzemomenten in de rijroutes, de verschillende huurders en de vele voetganger in- en uitgangen was de uitdaging om effectieve wayfinding te realiseren, zonder een wildgroei aan borden, een overschot aan informatie en een duidelijk onderscheid te maken tussen voetgangers en auto gebruikers. 


Challenge 

Q-Park, Abel Sensors, All Jobs Wayfinding & Parking Solutions en MH1 Architecten zijn trots op de gerealiseerde maatwerk oplossing. Met een heldere en consequent doorgevoerde verwijzing naar de diverse toegangen wordt de bezoeker snel en efficiënt naar een vrije parkeerplaats geleid die in de nabijheid van hun bestemming is gelegen. 


Wij nodigen u graag uit voor een kennismaking met deze Smart Parking oplossing op 11 september. We zien er naar uit u te ontmoeten en deze oplossing met u te delen! 



Programma

15:00 - 15:45    Ontvangst

15:45 - 15:50    Welkom

15:50 - 16:45    Presentatie(s):

                            Q-Park (Roy Heagens)

                            Abel Sensors (Pieter Hansum)

                            All Jobs Wayfinding & Parking Solutions (Rick Vollebregt)

                            MH1 Architecten (Camiel Deelen)

17:00 - 17:45   Rondgang in de parkeergarage

18:00 - 19:30    Netwerkborrel

19:00 - 19:30   Einde


Aanmeldingen
Organisatie
Categorieën
Advertenties
Inloggen
Share this on